fbpx

Suomy Apex Wood Matt Lady Kobak

361 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
TERMÉK LEÍRÁS

Suomy Apex Wood kobak valódi fa berakással. Minden kobak egyedi, hiszen a természetben nem lehet a két egyforma fadarabot találni, mivel a fa erezete nem ismétlődik. Elérhető fényes (glossy), és normál karimájú változatban is.

Miután a Suomy különböző sportokban is nagy sikereket ért el, a kobakok biztonsága tesztelt, értékelt, megkérdőjelezhetetlen.

Az Apex, mely az első a Suomy lovas kobakjai közt, ugyan azok alapján a biztonsági előírások alapján készült, mint a megbízható és jól ismert Suomy bukósisakok.

A márka tervezői a sport által megkívánt eleganciát és mértékletességet tartották szemük előtt; a befutó ötlet a ló arcáról mintázott dizájn volt.

Az Apex a piacon található legjobb kobaknak bizonyul. Köszönhető ez a polisztirolban lévő csatornáknak, a nagy elülső szellőző nyílásoknak, könnyű súlyának és, a kivehető, mosható, antibakteriális bélésnek. Ezen felül a rendkívül technológiai anyagok használatának, mint pl. szénszálas és kompozit hőre lágyuló gyanta. Továbbá az előre kialakított ergonomikus pántnak, mely finoman követi az arc formáját.

TERMÉK INFORMÁCIÓK
-
Kategória

Kobak

Márka

Suomy

Méret

L59, L60, L61, L62, M52, M53, M54, M55, M56, M57, M58

Szín

Antracit, Barna, Fekete, Sötétkék