fbpx
Akció!

Suomy Apex HNT Kobak

188 000 Ft 131 600 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
TERMÉK LEÍRÁS

A Hunter a termékcsalád legklasszikusabb és visszafogottabb, elegáns változata, mely minden részletében kiemeli az Apex technológiáját. Bármely lovas szakághoz alkalmas. Elérhető széles karimájú (lady) változatban is.

Miután a Suomy különböző sportokban is nagy sikereket ért el, a kobakok biztonsága tesztelt, értékelt, megkérdőjelezhetetlen.

Az Apex, mely az első a Suomy lovas kobakjai közt, ugyan azok alapján a biztonsági előírások alapján készült, mint a megbízható és jól ismert Suomy bukósisakok.

A márka tervezői a sport által megkívánt eleganciát és mértékletességet tartották szemük előtt; a befutó ötlet a ló arcáról mintázott dizájn volt.

Az Apex a piacon található legjobb kobaknak bizonyul. Köszönhető ez a polisztirolban lévő csatornáknak, a nagy elülső szellőző nyílásoknak, könnyű súlyának és, a kivehető, mosható, antibakteriális bélésnek. Ezen felül a rendkívül technológiai anyagok használatának, mint pl. szénszálas és kompozit hőre lágyuló gyanta. Továbbá az előre kialakított ergonomikus pántnak, mely finoman követi az arc formáját.

A Suomy kobakjai közül a cserélhető bélésnek köszönhetően mindenki megtalálhatja az ideális méretet. Vásárlás esetén a héj méretét szükséges csak kiválasztani, melyet követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot a további egyeztetés érdekében.
M-es héj: 52-58 cm
L-es héj: 59-62 cm

TERMÉK INFORMÁCIÓK
-
Kategória

Kobak

Márka

Suomy

Méret

L59-62, M52-58

Szín

Fekete, Sötétkék