fbpx

Suomy Apex Full Carbon Matt Lady Kobak

513 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
TERMÉK LEÍRÁS

Népszerű kérésre a Suomy bemutatja a teljes egészében karbonszálból készült Apex-et.

A karbon prémium minőségű és a legjobb teljesítményű anyag a kobakok gyártásához. A standard fekete és matt fekete színek mellett a Suomy egy új verziót mutat be: a lenyűgöző éjkéket. Elérhető normál karimás és fényes változatban is.

Miután a Suomy különböző sportokban is nagy sikereket ért el, a kobakok biztonsága tesztelt, értékelt, megkérdőjelezhetetlen.

Az Apex, mely az első a Suomy lovas kobakjai közt, ugyan azok alapján a biztonsági előírások alapján készült, mint a megbízható és jól ismert Suomy bukósisakok.

A márka tervezői a sport által megkívánt eleganciát és mértékletességet tartották szemük előtt; a befutó ötlet a ló arcáról mintázott dizájn volt.

Az Apex a piacon található legjobb kobaknak bizonyul. Köszönhető ez a polisztirolban lévő csatornáknak, a nagy elülső szellőző nyílásoknak, könnyű súlyának és, a kivehető, mosható, antibakteriális bélésnek. Ezen felül a rendkívül technológiai anyagok használatának, mint pl. szénszálas és kompozit hőre lágyuló gyanta. Továbbá az előre kialakított ergonomikus pántnak, mely finoman követi az arc formáját.

TERMÉK INFORMÁCIÓK
-
Kategória

Kobak

Márka

Suomy

Szín

Fekete

Méret

L59, L60, L61, L62, M52, M53, M54, M55, M56, M57, M58