fbpx

NAF Instant Magic paszta 30ml

4 200 Ft

Cikkszám: NAF-INSTMAG-30ML Kategória: Címke:

7 készleten

TERMÉK LEÍRÁS

A Magic paszta egy természetes, nyugtató hatású készítmény. Különleges formulája a gyógynövények és a biológiailag hozzáférhető magnézium egyedülálló kombinációját tartalmazza, így segít fenntartani a nyugalmat, támogatja a koncentrációt és a tanulást. A magnézium nélkülözhetetlen tápanyag a ló jólétéhez, hatásai között szerepel az idegfeszültség szabályozása és az izmok ellazítása. Azonban a Magic paszta több, mint pusztán magnézium. Ez a díjnyertes készítmény* egyedülálló gyógynövénykeveréket is tartalmaz, mely a megfelelő magnézium-kombinációval etetve megismételhető, megbízható eredményeket ad reaktív lovakban. Ezt az egyedülálló szinergikus keveréket egymástól függetlenül tesztelték, szakértői értékelések alapján publikált eredmények szerint csökkent a nem megfelelő válaszreakciók száma, és javult a ló kognitív profilja, ami döntő jelentőségű: szedáció nélkül.

Megjegyzés: A NAF örömmel erősíti meg, hogy a Magic-ben használt magnézium nem sérti a FEI szabályait, és minden lónál biztonságosan használható.
* BÉTA Innovációs Díj nyertes, 2019

Adagolás: Egy fecskendőt 1-1,5 órával azelőtt, amikor nyugalomra van szükség. Ha szükséges, adjon be egy fecskendőt előző este is. Szobahőmérsékleten tárolandó.

 

 

TERMÉK INFORMÁCIÓK
-
Kategória

Táplálékkiegészítő

Márka

NAF

Méret

30 ml