fbpx

Bucas Terápiás Leszárító takaró

91 600 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
TERMÉK LEÍRÁS

A Bucas Terápiás Leszárító takaró segít számos probléma és betegség megelőzésében és kezelésében.

A terápiás anyag rendkívül finom, rozsdamentes acél hálóból készült, mely visszatükrözi a testben keletkező mágneses mezőket. Ezáltal serkenti a vérkeringést és az oxigénáramlást a ló hátában és egész testében. Jótékony hatású, csökkenti a duzzanatokat és a gyulladásokat, valamint elősegíti a gyorsabb gyógyulást. Ha szükséges, folyamatosan a lovon hagyhatja, mivel NEM mágneses takaró, de tanácsos a Bucas Terápiás Takaró használati idejét fokozatosan növelni és figyelemmel kísérni az első használatkor.

Ez a terápiás takaró az ideális választás többek között az olyan lovaknak, akiknek hátproblémái vannak vagy akinek több időre van szüksége melegítésnél. Ezen felül serkenti egyes tápanyagok felszívódását, mindezt könnyedén és természetesen.

A takaróban található Stay-dry bélés segíti a ló gyorsabb száradását, így akkor is használható, ha a ló kissé izzadt vagy le lett mosva. A terápiás tulajdonság nem mosódik ki a takaróból, vagyis a Terápiás takarót úgy lehet mosni, mint bármely más takarót!

A takarón nyaknál és hátul rögzítési pontok vannak, melyekkel rögzíthető másik Bucas takaró alá, így a lova nyugodtan pihenhet az istállójában vagy karámozhat, terápiás takaróját viselve.

TERMÉK INFORMÁCIÓK
-
Márka

Bucas

Kategória

Takaró

Méret

115cm, 120cm, 125cm, 130cm, 135cm, 140cm, 145cm, 155cm, 165cm

Szabás

Normál nyak, Széles nyak

Színkombináció

Kék/Narancssárga